0 artikel(en): 0,00 Winkelwagentje »
Niet ingelogd Registreren | Inloggen

Radiobeurs Tilburg, groter dan je denkt

Kinder muziekinstrumenten


Radiobeurs TIlburg verkoopt kinder muziekinstrumenten. Radiobeurs heeft speciaal voor uw kind een uitgebreide collectie uitgezocht zodat uw kind genoeg keuze heeft in onze muziekinstrumenten.

Kindergitaar

Bij onze categorie kinder muziekinstrumenten hebben we nu ook de kindergitaar. De kindergitaar is kindvriendelijk en uw kind vermaakt zich uitstekend met de kindergitaar!

Klokkenspel

Het klokkenspel is heel populair geworden. Radiobeurs-Tilburg verkoopt een aantal verschillende klokkenspellen, zo kunt u kiezen wat uw kind leuk vind. Kijk gerust verder naar onze collectie kinder muziekinstrumenten.

Kindertamboerijn

Radiobeurs-Tilburg verkoopt ook kindertamboerijnen. Zo verkoopt Radiobeurs-Tilburg een kindertamboerijn in verschillende soorten. Deze kindertamboerijnen zijn zeer kindvriendelijk gemaakt.

Percussie set

Hier vind u de percussie set waarnaar u op zoek bent! Deze zijn zeer geschikt voor kinderen en verkopen we voor een mooie prijs. De percussie set bestaat uit allerlei soorten instrumenten zodat uw kind genoeg keuze heeft!

Ritme eitjes

Radiobeurs heeft nu ook de ritme eitjes speciaal ontworpen voor kinderen. De kinder ritme eitjes zijn speciaal geschikt voor Spongebob, omdat deze wordt weergeven op de ritme eitjes. Radiobeurs verkoopt er twee paar van de ritme eitjes.

Kinderliedjes

Hier vindt u kinderliedjes om te spelen op uw instrument. De kinderliedjes zijn vooral geschikt voor de ukelele, keyboard en gitaar. Ook zijn de kinderliedjes gemakkelijk aan te leren en te spelen.

Zoeken

Winkelimpressie
Winkelimpressie