Alpine Pluggies Kids- Oordoppen voor kinderen

€13,95
Beschikbaarheid:  Op aanvraag
Levertijd: 3-4 Weken

De Alpine Pluggies Kids-oordopjes zijn speciaal ontworpen om het extra gevoelige gehoor van kinderen van 3 tot 12 jaar te beschermen tegen schadelijke geluiden en andere invloeden tijdens verschillende gebruiksmomenten. Zo bieden de oordoppen bescherming in lawaaierige omgevingen tijdens feesten, optochten, concerten en autoraces. Voorkomen ze dat er water in de gehoorgang komt tijdens het zwemmen, douchen of beoefenen van watersporten. En bieden ze geluidsdemping ter verbetering van concentratie tijdens bijvoorbeeld het leren in een rumoerig klaslokaal. Door het dragen van Pluggies Kids-oordoppen tijdens een vliegreis wordt de hinderlijke druk op het trommelvlies gedurende opstijgen en landen gereguleerd, waardoor oorpijn voorkomen wordt. Geef jouw kind een comfortabel en veilig gevoel met deze multifunctionele oordop.

PRODUCTKENMERKEN

  • Aanbevolen voor kinderen vanaf ongeveer 3 tot 12 jaar
  • Ook te gebruiken door volwassen met een kleinere gehoorgang
  • ook te gebruiken bij vuurwerk (wel minimaal 5 meter afstand houden)
  • Verhoogt de concentratie
  • Houdt water uit het oor
  • Kinderen kunnen je blijven horen door de unieke AlpineAcousticFilters
  • Makkelijk in het oor te plaatsen
  • Zeer comfortabel door zacht AlpineThermoShape-materiaal
  • Geen siliconen
  • Herbruikbaar

Multifunctionele oordoppen voor kinderen

Alpine Pluggies Kids wordt aanbevolen voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar, aangezien zij nog een kleinere gehoorgang hebben dan volwassen. Deze oordoppen kunnen kinderen in zeer veel situaties en voor meerdere toepassingen gebruiken:

Tegen overmatig omgevingslawaai

Bijvoorbeeld tegen te harde muziek op een festival, in de bioscoop en in alle andere gevallen waar kinderen last hebben van te veel lawaai.

Om water uit de oren te houden

Kinderen hebben vaak last van oorpijn en oorontsteking. Met Pluggies Kids voorkom je dat er water in de oren komt tijdens zwemmen, douchen, watersport en in bad gaan.

Bij concentratieproblemen

Zeer veel kinderen kunnen zich moeilijk concentreren op school, tijdens het huiswerk maken of bij het lezen. Ook kinderen met ADHD, ADD en een vorm van autisme kunnen gebaat zijn bij oordoppen. Onderzoek heeft uitgewezen dat het dragen van Pluggies Kids de concentratie verbetert.

Tegen oorpijn tijdens het vliegen

Veel kinderen hebben last van hun oren tijdens het opstijgen en dalen van het vliegtuig. Pluggies Kids oordopjes verbeteren de drukregulatie in het oor waardoor oorpijn voorkomen wordt. Bovendien kan je kind lekker rustig slapen in het vliegtuig met oordoppen in.

Voor volwassenen met een kleinere gehoorgang

Elk oor is anders. Sommige volwassen hebben een kleinere gehoorgang, waardoor oordoppen zoals de Alpine PartyPlug, Alpine WorkSafe, e.d. minder goed passen. In dat geval kun je ook de Alpine Pluggies Kids gebruiken voor muziek luisteren, vliegen, klussen en zwemmen. Slapen met de Alpine Pluggies Kids kan minder comfortabel zijn voor zijslapers dan de Alpine SleepSoft, aangezien de Alpine SleepSoft voorzien is van een zacht flexibel filter en de Alpine Pluggies Kids van een hard filter.

Dempingswaarden Alpine Pluggies Kids

Frequentie Hz 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Gemiddelde dempingswaarde dB 23,9 25,8 25,3 25,0 26,5 30,4 28,7 26,0
Standaard afwijking dB 3,1 3,6 2,7 3,2 4,2 3,5 4,0 4,8
Verwachte dempingswaarde in dB (APV) 20,8 22,2 22,6 21,8 22,3 26,9 24,7 21,2
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »