Cort GB14PJ 2T Basgitaar sunburst

€249,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

De Cort GB serie is up to date als het gaat om het beste van twee werelden: het klassieke en het moderne. Met de GB serie probeert Cort bassen te maken die het beste combineren van twee totaal verschillende werelden. 

Canadees harde Esdoorn hals

De hals gemaakt van Canadees hard Esdoorn levert kracht en stabiliteit met een warme stevige "punchy" klank en sterke midrange. Sterk en stug maar met de juiste hoeveelheid gevoel en flexibiliteit, deze hals reageert gevoelig op je picking attack en slap techniek met voldoende articulatie en kracht.

PJ pickup configuratie

Deze bassen zijn uitgerust met een PJ pickup configuratie die de twee steunpilaren van de klassieke basklank vertegenwoordigen, de P-stijl pickup geeft een warme volle klank met een stevig randje, terwijl de J-stijl pickup bij de brug een helder goed gearticuleerd zingend karakter geeft aan de basgitaar.

Ergonomische hals verbinding

Ontworpen en ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk toegang krijgt tot de hoge regionen van het fretbord, de nieuwe ergonomische hals verbinding verbeterd het speelcomfort en verminderd spanning in je spieren en gewrichten door de positie van je pols en vingers te verbeteren. Zo kun je zoveel solo's spelen als je wilt zonder ooit moeite te hoeven doen om de hoogste noten te bereiken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »