Flight AUC-33 Jungle concert ukelele

€99,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

In het hart is de AUC-33 Jungle een uitstekende ukelele met een gelamineerd sparren bovenblad en gelamineerde mahonie achter- en zijkanten, maar het heeft een designtwist: het heeft geweldige kunstwerken op het klankbord. Er zijn geen kortere wegen genomen met het ontwerp van deze instrumenten - ze klinken en spelen net zo goed als ze eruitzien.

Sparren bovenblad

Spar is een van de meest traditionele houtsoorten die gebruikt worden om bovenbladen voor gitaren van te maken. Dit is dankzij zijn stijfheid en ideale kracht-tot-gewicht verhouding. Dankzij deze karakteristieken geeft spar een zeer dynamische gevoeligheid en een rijke klank met veel harmonische boventonen. 

Mahonie zij- en achterkant

Mahonie is al sinds jaar en dag een zeer geliefde houtsoort voor zij- en achterkanten van snaarinstrumenten. Met zijn warme ronde basklank geeft het een basis voor elke muziekstijl om de luisteraar te bereiken. De midrange is zeer sterk en klinkt vol, terwijl het hoog juist delicaat en zeer aangenaam klinkt.

Open pore finish

Een open pore afwerking van de klankkast van een snaarinstrument zorgt ervoor dat deze vrijer kan bewegen (trillen). Hierdoor krijgt de gitaar een meer resonante en responsieve klank. Tevens zorgt dit ervoor dat het gewicht van het snaarinstrument binnen de perken blijft wat het speelplezier weer ten goede komt.

Maat: Concert
Bovenblad: Sparren
Achterkant: Mahonie
Zijkanten: Mahonie
Hals: Afrikaans Okoume
Fretbord: Walnoot
Brug: Walnoot
Frets: 17
Stemmechanieken: Open, chroom
Ingebouwde electronica: Nee
Kleur: Jungle patroon
Finish: Open pore satin
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »