Flight TUC50 Travel Salamander concert ukelele

€69,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

Men denkt vaak dat kunststof geen goed materiaal is om instrumenten uit te maken. Er wordt dan gedacht aan goedkoop en lage kwaliteit. Deze ukeleles laten echter zien dat een goed stuk kunststof zeker goed kan dienen voor instrumenten. De Travel serie ukeleles van Flight zijn grotendeels gemaakt van ABS kunststof gecombineerd met een gelamineerd top. Het geluid van deze combinatie klinkt zowel vol als luid met een goede projectie mede dankzij de gebolde achterkant. Dit maakt een instrument dat zowel goed klinkt als tegen een stootje kan dus uitermate goed geschikt is om mee te reizen of voor kinderen op te laten spelen.

Flight Concert Travel Ukeleles (TUC) hebben een iets grotere body en een iets langere toets dan de Soprano Travel Ukulele, wat resulteert in een groter geluid - alle geweldige kwaliteiten van de TUS, maar groter. Spelers met grotere handen zullen genieten van de extra ruimte op de toets.

De Flight TUC-50 gebruikt laminaat walnoot voor het klankbord. Walnoot is stijver en dichter dan mahonie, dus de toon is helderder, zo helder als Koa. Het prachtige graan, gecombineerd met de handgetekende Salamander-ontwerp, is populair over de hele wereld.

Maat: Concert
Bovenblad: Walnoot
Achterkant: ABS
Zijkanten: ABS
Hals: ABS
Fretbord: ABS
Brug: ABS
Frets: 18
Stemmechanieken: Open, chroom
Ingebouwde electronica: Nee
Kleur: Walnoot
Finish: Open pore satin top
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »