J.N. Guitars LIS-D Akoestische gitaar

€299,00
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Levertijd: 1-2 Dagen

Wanneer mensen aan een akoestische gitaar denken wordt meestal vanzelf gedacht aan een dreadnought stijl gitaar. Het meest populaire design van een akoestische gitaar, dat ongeachte welke speelstijl comfortabel speelt en klinkt. De dreadnought gitaar geeft een hele volle ronde basklank en een zeer helder open hoog met meer dan genoeg projectie om een ruimte te vullen.

Massief sparren top

Spar is een van de meest traditionele houtsoorten die gebruikt worden om bovenbladen voor gitaren van te maken. Dit is dankzij zijn stijfheid en ideale kracht-tot-gewicht verhouding. Dankzij deze karakteristieken geeft spar een zeer dynamische gevoeligheid en een rijke klank met veel harmonische boventonen. Dit zorgt ervoor dat het zeer goed overweg kan met zowel krachtig strummen als delicaat fingerpicken.

Mahonie zij- en achterkant

Mahonie is al sinds jaar en dag een zeer geliefde houtsoort voor zij- en achterkanten van akoestische gitaren. Met zijn warme ronde basklank geeft het een basis voor elke muziekstijl om de luisteraar te bereiken. De midrange is zeer sterk en klinkt vol, terwijl het hoog juist delicaat en zeer aangenaam klinkt.

Body type: Dreadnought
Linkshandig/Rechtshandig: Rechtshandig
Bovenblad: Sparren
Achterkant: Mahonie
Zijkanten: Mahonie
Neck: Mahonie
Neck profiel: C
Fretbord: Palissander
Fretbord radius: 12"
Breedte topkam: 43 mm
Frets: 20
Brug: Palissander
Ingebouwde electronica:
Stemmechanieken: Gesloten oliebad, Chroom
Mensuur: 650 mm
Kleur: Naturel
Finish: Hoogglans body, satin neck
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »