Lag TKU150CE Concert Ukelele met Shadow preamp

€230,00
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Levertijd: 1-2 Dagen

Massief Sparren bovenblad

Spar is een van de meest traditionele houtsoorten die gebruikt worden om bovenbladen voor gitaren van te maken. Dit is dankzij zijn stijfheid en ideale kracht-tot-gewicht verhouding. Dankzij deze karakteristieken geeft spar een zeer dynamische gevoeligheid en een rijke klank met veel harmonische boventonen. Dit zorgt ervoor dat het zeer goed overweg kan met zowel krachtig strummen als delicaat fingerpicken.

Mahonie zij- en achterkant

Mahonie is al sinds jaar en dag een zeer geliefde houtsoort voor zij- en achterkanten van akoestische gitaren. Met zijn warme ronde basklank geeft het een basis voor elke muziekstijl om de luisteraar te bereiken. De midrange is zeer sterk en klinkt vol, terwijl het hoog juist delicaat en zeer aangenaam klinkt.

Grafiet zadels

Brugzadels en/of topkammen gemaakt van grafiet hebben een hogere dichtheid dan kunststuf en houden daardoor betere klank eigenschappen. Zo geeft een zadel of kam van been gemaakt een helderder geluid en is overal beter in balans dan kunststof zadels. Grafiet heeft zelf smerende eigenschappen waardoor gitaren met grafiet zadels minder last hebben van stemming en intonatie problemen.

Maat: Concert
Bovenblad: Massief sparren
Achterkant: Mahonie
Zijkanten: Mahonie
Hals: Mahonie
Fretbord: Notelaar
Brug: Notelaar
Frets: 14
Stemmechanieken: Gesloten oliebad, Satijn zwart
Ingebouwde electronica: Shadow preamp met stemapparaat
Kleur: Naturel
Finish: Satijn
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »