Leho LHUC-ALEB Concert ukelele ebben

€169,00
Beschikbaarheid:  Op aanvraag
Levertijd: 3-4 Weken

Met zijn diepe houtgraan en verschillende tinten zwart met een licht gekleurde binding heeft de Ebben serie van Leho een uitstraling als geen ander. De donker uitziende ukelele's zijn in de afgelopen jaren steeds populairder geworden en deze ukelele van Leho is een van de best klinkende betaalbare uitvoeringen beschikbaar.

Ebben klankkast

Diep zwart, hard en een zeer hoge dichtheid. Ebben wordt veelal gebruikt voor de brug en het fretbord van gitaren. Het kan echter ook zeer goed gebruikt worden om klankkasten voor snaarinstrumenten van de maken, ook al begint het wel zeldzaam te worden. Het klank karakter van Ebben is gekenmerkt door een krachtig laag, rijke midden tonen en een hoog dat van geen ophouden weet. De toonkarakteristieken: een eindeloze sustain, zeer helder open toon en projectie, goed gearticuleerd laag, snelle en strakke attack en een krachtige stem. Het zit aan de Palissander kant van het klank spectrum.

Open pore finish

Een open pore afwerking van de klankkast van een snaarinstrument zorgt ervoor dat deze vrijer kan bewegen (trillen). Hierdoor krijgt de gitaar een meer resonante en responsieve klank. Tevens zorgt dit ervoor dat het gewicht van het snaarinstrument binnen de perken blijft wat het speelplezier weer ten goede komt.

Maat: Concert
Bovenblad: Ebben
Achterkant: Ebben
Zijkanten: Ebben
Hals: Mahonie
Fretbord: Walnoot
Brug: Walnoot
Frets: 18
Stemmechanieken: Open, Nickel
Ingebouwde electronica: Nee
Kleur: Naturel
Finish: Open pore satin
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »