Marantz PM6007 Stereo versterker zwart

€599,00
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Levertijd: 1-2 Dagen

De Marantz PM6007 geïntegreerde versterker is voorzien van een geüpgradede, hoogwaardige DAC, digitale ingangen en een vernieuwde ingebouwde phono-equalizer, biedt ruim voldoende aansluitmogelijkheden en creëert een realistische luisterervaring voor het muzikaalste geluid.

De PM6007 geïntegreerde versterker met current feedback biedt 2x 45 W (8 ohm RMS, 20 Hz – 20 kHz) voor een verfijnde audiobeleving.

Tijdens het uitgebreide afstelproces hebben de sound masters van Marantz iedere component zorgvuldig afgesteld en verfijnd voor optimale prestaties.

Geniet van de kwaliteit van audiobestanden met hoge resolutie dankzij de vergulde ingangen: 5 analoge ingangen, 1 coaxiale ingang en 2 optische digitale ingangen.

De zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige DAC biedt een zuiver geluid voor een echte Marantz-beleving.

De Current Feedback-versterkertechnologie biedt een grote bandbreedte en geluidsweergave met hoge snelheid. In combinatie met de hoog voltage stroomvoeding beschikt het versterkergedeelte van de PM6007 over een grote energievoorraad waarmee zelfs de zwaarste speakers kunnen worden aangedreven. De geavanceerde thermische compensatie voorkomt geheugenverstoring en biedt zuivere versterking onder alle omstandigheden.

De stroomvoeding is voorzien van snelle, hoog voltage Shottkydiodes en opslagcondensatoren met een hoger voltage die worden gevoed door een ringkerntransformator. Samen zorgen ze voor een breed, dynamisch bereik en aandrijfmogelijkheden met lage impedantie.

De ringkerntransformator heeft verschillende voordelen ten opzichte van een normale EI-kerntransformator. Het ontwerp is zeer efficiënt en levert daardoor meer vermogen dan een EI-kerntransformator van hetzelfde formaat. Dankzij zijn vorm genereert de ringkerntransformator bovendien bijzonder weinig elektromagnetische straling en mechanische trillingen, wat de geluidskwaliteit ten goede komt.

Vermogen: 60W
Audio in / out: 5 / 1
Digital input: Ja (2x optisch / 1x coaxiaal)
USB input: Nee
Hoofdtelefoon aansluiting: Ja
Standby verbruik: 0.3 W
Ethernet: Nee
Wi-Fi: Nee
Bluetooth: Nee
DLNA: Nee
File format: Nee
Apple AirPlay: Nee
Afmetingen: 440 x 370 x 105 mm
Gewicht: 7.6 kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »