Medeli MC37A midsize keyboard

€79,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

Voor de allerkleinsten heeft Medeli de MC37A ontworpen met speciaal voor kinderen midsize formaat toetsen. Dit maakt het voor kinderen eenvoudiger om melodielijnen te spelen.

De begeleiding bestaat uit 100 ritmestijlen uit verschillende muzikale genre's. Deze stijlen zijn te combineren met een van de 100 klanken. De display geeft de gespeelde noten ook grafisch weer voor een betere ontwikkeling van het notenlezen.

Naast de 100 ritmes heeft de Medeli MC37A vijf drumpads die zijn te gebruiken om met de begeleidingen of een van de 80 demosongs mee te drummen.

USB aansluiting

De USB aansluiting van de MC37A werkt als een MIDI interface. Door rechtstreekse verbinding met een WIndows computer wordt een extra MIDI interface overbodig. U kunt met het toetsenbord van de MC37A muzieksoftware (ook notatiesoftware) aansturen.

Microfoon ingang

Voor karaoke toepassingen is de MC37A uitgeruist met een microfoon ingang. Op deze ingang kan een dynamische microfoon worden aangesloten. het geluid van de microfoon wordt via de speakers van de MC37A weergegeven en via de output van het keyboard doorgestuurd naar een aangesloten hoofdtelefoon of geluidsinstallatie.

Klavier: 49
Display: LCD
Speakers: 2 x 2 watt, 4 Ohm
Polyfonie: 32
Klanken: 132
Begeleidingen/Styles: 100
Registraties: 5
Songs: 80
Demo: 80
Metronoom: Ja
Transponeren: Nee
Effecten: Nee
Opname: Ja
Hoofdtelefoon aansluiting: Ja
Line-out: Ja
AUX-in: Nee
Microfoon aansluiting: Ja
Pedaal aansluiting: Nee
USB: Ja
MIDI: Ja
Netvoeding: DC 9 volt of 6 x C batterij
Meegeleverde accessoires: Netvoeding, handleiding
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »