Yamaha MCR-N670D Hifi systeem zwart

€849,00
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Levertijd: 1-2 Dagen

Voor die momenten net nadat je 's ochtends bent opgestaan ​​of wanneer je net thuis bent gekomen en je je woonruimte meteen met muziek wilt vullen, druk je gewoon op de Favoriet-knop op de afstandsbediening. Je favoriete internetradiostation, DAB- en FM-zendkanaal of elke andere muziekbron die je vooraf hebt geregistreerd, wordt onmiddellijk afgespeeld.

Technologieën om het afspelen van cd's met een hoge geluidskwaliteit te garanderen, zoals buffering met variabele snelheid die de rotatiesnelheid van de schijf stabiliseert en trillingen en mechanische ruis tijdens het afspelen beperkt. Het uiterlijk heeft een eenvoudig maar luxueus ontwerp dat kenmerkend is voor alle Yamaha HiFi-componenten: een slanke schijflade en aluminium draaiknoppen op een haarlijn afgewerkt aluminium frontpaneel.

De cd-speler is uitgerust met een netwerkspelerfunctie die uw muziekplezier aanzienlijk vergroot: van streamingdiensten en andere internetmuziekinhoud tot NAS (netwerk-HDD) of uw persoonlijke computergebaseerde muziekbibliotheek. Denk bijvoorbeeld aan internetradio-uitzendingen. Door uw favoriete radiostations vooraf te selecteren op vTuner - dat eenvoudige toegang biedt tot radiostations over de hele wereld - kunt u gemakkelijk genieten van de gevarieerde inhoud van een verscheidenheid aan muziekgenres, net alsof u naar DAB- en FM-uitzendingen luistert. Het is compatibel met WAV / FLAC / AIFF 192 kHz / 24-bits muziekbronnen met hoge resolutie. Bovendien heeft het een ingebouwde USB-aansluiting op het voorpaneel en kan het ook worden gekoppeld aan AirPlay, om je muziekwereld grenzeloos uit te breiden op één apparaat.

De MCR-N670D is uitgerust met de nieuwste Bluetooth-technologie, waardoor draadloze bediening gemakkelijker dan ooit is. U kunt muziek streamen van de MCR-N670D naar een Bluetooth-hoofdtelefoon voor privé luisteren of naar Bluetooth-luidsprekers.

De A-670 is een premain-versterker die de essentiële functie van een versterker, namelijk signaalversterking, grondig vervult en een verfijnde geluidskwaliteit garandeert. Om alles levendig weer te geven, van de delicate nuance van muziek tot energierijke dynamiek, is een digitale eindversterker ingebouwd die een hoog vermogen en een sterke rijeigenschappen creëert met een sterk maximaal vermogen van 65 watt / kanaal. Natuurlijke digitale modulatie van het PWM-type met een uiterst eenvoudige circuitconfiguratie biedt zowel een natuurlijke, ongekleurde geluidskwaliteit als een hoog rendement. En het laagdoorlaatfilter van het laatste deel van de eindversterker, dat de geluidskwaliteit aanzienlijk beïnvloedt, is een grote spoel gemaakt van OFC (zuurstofvrij koper) draadmateriaal met weinig verlies en lage vervorming. Dit handhaaft tegelijkertijd de frisheid van geluidsbronnen met een hoge resolutie, terwijl het de kracht van de bas versterkt en zorgt voor warmte in de midden- en hoogfrequente geluiden - dit alles om de beste geluidsweergave te leveren, rijk aan muzikaliteit.

Als luidspreker voor dit fijne componentensysteem is de NS-BP301 speciaal gemaakt om de schoonheid van muzikale bronnen optimaal naar voren te brengen. Door gebruik te maken van hetzelfde diafragma-materiaal als Yamaha's high-end Soavo Series-luidsprekers, en een fijn afstelling die prioriteit geeft aan een luxueus driedimensionaal gevoel van ruimte, geven deze luidsprekers een uitstekend stereoscopisch gevoel en geluidslokalisatie voor optimaal muzikaal genot - gericht op hoge resolutie en dicht gestructureerde midrange-audio, die het geluidsveld nauwkeurig met verbazingwekkende diepte reproduceert. Het speelt niet alleen de hoge tonen levendig af, maar ook de middentonen, inclusief zang en snaarinstrumenten, waardoor u optimaal kunt genieten van uw geluidsbronnen met hoge resolutie. Samen met het prachtige ontwerp met een zwarte spiegelafwerking, verbetert het de momenten die u met muziek doorbrengt nog verder.

MusicCast is een nieuwe revolutie in netwerkaudio, gebruik al je MusicCast-producten samen of apart, het is helemaal aan jou. Bedien het allemaal vanuit één app, ontworpen om intuïtief, snel en eenvoudig te gebruiken. Gebruik een soundbar, een draadloze luidspreker, een AV-ontvanger, hifi-audio wat het beste bij je past, mix en match en breid je MusicCast-systeem uit naarmate de tijd verstrijkt. Allemaal nieuw van Yamaha, het MusicCast-systeem brengt alles overal voor iedereen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »