Yamaha MCR-N870D Hifi systeem zilver

€1.179,00
Beschikbaarheid:  Op aanvraag
Levertijd: Levertijd onbekend

Voor die momenten net nadat je 's ochtends bent opgestaan ​​of wanneer je net thuis bent gekomen en je je woonruimte meteen met muziek wilt vullen, druk je gewoon op de Favoriet-knop op de afstandsbediening. Je favoriete internetradiostation, DAB- en FM-zendkanaal of elke andere muziekbron die je vooraf hebt geregistreerd, wordt onmiddellijk afgespeeld.

Technologieën om het afspelen van cd's met een hoge geluidskwaliteit te garanderen, zoals buffering met variabele snelheid die de rotatiesnelheid van de schijf stabiliseert en trillingen en mechanische ruis tijdens het afspelen beperkt. Het uiterlijk heeft een eenvoudig maar luxueus ontwerp dat kenmerkend is voor alle Yamaha HiFi-componenten: een slanke schijflade en aluminium draaiknoppen op een haarlijn afgewerkt aluminium frontpaneel.

De cd-speler is uitgerust met een netwerkspelerfunctie die uw muziekplezier aanzienlijk vergroot: van streamingdiensten en andere internetmuziekinhoud tot NAS (netwerk-HDD) of uw persoonlijke computergebaseerde muziekbibliotheek. Denk bijvoorbeeld aan internetradio-uitzendingen. Door uw favoriete radiostations vooraf te selecteren op vTuner - dat eenvoudige toegang biedt tot radiostations over de hele wereld - kunt u gemakkelijk genieten van de gevarieerde inhoud van een verscheidenheid aan muziekgenres, net alsof u naar DAB- en FM-uitzendingen luistert. Het is compatibel met WAV / FLAC / AIFF 192 kHz / 24-bits muziekbronnen met hoge resolutie. Bovendien heeft het een ingebouwde USB-aansluiting op het voorpaneel en kan het ook worden gekoppeld aan AirPlay, om je muziekwereld grenzeloos uit te breiden op één apparaat.

De MCR-N870D is uitgerust met de nieuwste Bluetooth-technologie, waardoor draadloze bediening gemakkelijker dan ooit is. U kunt muziek streamen van de MCR-N870D naar een Bluetooth-hoofdtelefoon voor privé luisteren of naar Bluetooth-luidsprekers.

De A-U670 is een premain-versterker die de essentiële functie van een versterker, namelijk signaalversterking, grondig vervult en een verfijnde geluidskwaliteit garandeert. Om alles levendig weer te geven, van de delicate nuance van muziek tot energierijke dynamiek, is een digitale eindversterker ingebouwd die een hoog vermogen en een sterke rijeigenschappen creëert met een sterk maximaal vermogen van 65 watt / kanaal. Natuurlijke digitale modulatie van het PWM-type met een uiterst eenvoudige circuitconfiguratie biedt zowel een natuurlijke, ongekleurde geluidskwaliteit als een hoog rendement. En het laagdoorlaatfilter van het laatste deel van de eindversterker, dat de geluidskwaliteit aanzienlijk beïnvloedt, is een grote spoel gemaakt van OFC (zuurstofvrij koper) draadmateriaal met weinig verlies en lage vervorming. Dit handhaaft tegelijkertijd de frisheid van geluidsbronnen met een hoge resolutie, terwijl het de kracht van de bas versterkt en zorgt voor warmte in de midden- en hoogfrequente geluiden - dit alles om de beste geluidsweergave te leveren, rijk aan muzikaliteit. In het apparaat is een uitzonderlijk hoogwaardige USB DAC ingebouwd die geluidsbronnen met een hoge resolutie kan reproduceren met al hun oorspronkelijke kwaliteit. Het is compatibel met native playback van het DSD 5.6MHz (DSD128) formaat of 384kHz / 32-bit playback, waarmee muziekinformatie met buitengewone details wordt opgenomen door tot wel 5.644.800 keer per seconde te samplen. De D / A-converter is de 32-bit / 2-kanaals specificatie, high-performance SABRE 32 (ES9010K2M) van het Amerikaanse bedrijf ESS Technology, en de USB-apparaatcontroller IC is het nieuwste product van XMOS, de halfgeleiderfirma. Door sluiterruis te beperken door middel van asynchrone overdracht, levert dit pure reproductie en optimale geluidskwaliteit op. Een ander groot voordeel van de USB DAC-functie zorgt ervoor dat deze ook kan worden gebruikt als een hoogwaardige hoofdtelefoonversterker voor computeraudio. De interne hoogwaardige D / A-omzetter haalt alle kwaliteit van geluidsbronnen met hoge resolutie naar boven om u het puurste, meest intieme genot van hoogwaardig geluid te geven.

De luidsprekers zijn uitgevoerd in hoogwaardige piano lak. Het diafragma van de 13cm (5-1 / 4 ”) woofer is gemaakt van hoogwaardig aluminium dat meer dan 99% puur is. Het lichte gewicht en de hoge stijfheid zorgen voor een superieure respons voor een rijke en dichte afbakening van de textuur, sfeer en toonkleur van elk muziekinstrument. Een ander belangrijk kenmerk is het vermogen om details in het natuurlijke geluidsbeeld af te bakenen, zelfs met inbegrip van diepte - zoals de positionele relatie van elk muziekinstrument in een jazzpianotrio. De zachte koepeltweeter van 3 cm (1-1 / 4 ”), gemaakt door het diafragma te coaten en unieke vormtechnologie toe te passen, levert zowel een uitzonderlijk hoog bereik reproductievermogen als een rijk geluid van hoge resolutie geluidsbronnen. Het beschikt over een zeer stijve kast met een volledige drievoudige verstekverbinding die alle schuine onderdelen verbindt die cruciaal zijn voor de sterkte van de kast op basis van het wigprincipe. Yamaha's traditionele knowhow, gevoed door zijn lange geschiedenis in de productie van muziekinstrumenten, regelt vakkundig de nagalm van het geluid dat onmisbaar is voor muziek, terwijl het een hoge stijfheid bereikt die ongewenste resonanties voorkomt. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »