Betaalmethoden

 

iDeal (alleen Nederland)

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, Knab, Moneyou, RegioBank, SNS, Triodos Bank of van Lanschot, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

Hoe werkt iDeal?

Betalen met iDeal doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDeal als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar onze webwinkel waarna de bestelling voldaan is.

 

Creditcard & Pin (alleen bij afhalen in de winkel)

Wanneer u uw bestelling af komt halen in de winkel is er de mogelijkheid om met creditcard te betalen. De meeste creditcards worden geaccepteerd waaronder: Mastercard, Visa en American express. Tot op heden is het bij ons nog niet mogelijke om met creditcard online af te rekenen. Het is bij afhalen in de winkel ook mogelijk om met Pin te betalen.

 

Bankoverschrijving

U kunt er voor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving te voldoen aan Radiobeurs Tilburg. Op deze manier kunt u zelfstandig betalen via internetbankieren of iedere andere vorm van overschrijven die uw bank ondersteunt. Wanneer u voor vooruit betalen kiest krijgt u na het bevestigen van de bestelling een bevestiging met onze bankgegevens, waar u het geld naartoe over mag maken.

Handmatig overschrijven is een veilige manier van betalen zonder extra kosten. Hier komt echter wel bij kijken dat een betaling via deze methode enkele dagen kan duren voor deze bij Radiobeurs Tilburg is aangekomen. Om deze reden kan het gebruiken van deze betaalmethode de levertijd van uw bestelling vertraging op laten lopen. Zodra de betaling bij Radiobeurs Tilburg correct is aangekomen zal de bestelling direct worden afgehandeld. Zodra de bestelling compleet is wordt deze verzonden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »