Verzenden & retourneren

Wij maken voor het verzenden van onze bestellingen gebruik van PostNL. Het is eveneens mogelijk om uw bestelling direct naar een van PostNL's postpunten te laten sturen. Hiervoor kunt u het adres van het desgewenst postpunt vermelden in het opmerkingen veld.

Voor pakketten in Tilburg en omstreken gebruiken wij zoveel mogelijk onze eigen bezorg service. Wij proberen zoveel mogelijk producten voor verzending te testen, om de kans zo klein mogelijk te maken dat ze met klachten bij u worden afgeleverd. Uitzonderingen hierop zijn producten die in blisters verpakt zitten of die om hygiënische redenen niet in aanmerking komen.

Radiobeurs Tilburg staat garant voor alle risico's die tijdens transport naar de consument ontstaan. Indien een zending niet of beschadigd aankomt dient u gebruik te maken van de procedure zoals uitgelegt bij Garantie en retouren.

 

Afhalen in de winkel.

Wanneer u kiest voor de optie afhalen in de winkel. Krijgt u van ons zo spoedig mogelijk een bevestiging dat het betreffende product klaar ligt. Wacht op deze bevestiging ook wanneer het product staat op leverbaar binnen 2 werkdagen. Dit om teleurstelling in de winkel te voorkomen.

 

Annuleringskosten

Een bestelling kan geannuleerd worden tot het moment dat deze bij ons verzonden wordt. Indien u voor verzending uw bestelling annuleert worden geen extra kosten in rekening gebracht.

 

Garantie en retouren

Let op! Neemt u altijd eerst contact met ons op via [email protected] of tel 013-5425629. Wij stellen u dan op de hoogte van de te volgen procedure, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

 

Garantie

Wij zijn van bijna alle door ons gevoerde merken officieel dealer. Op al onze producten geldt de fabrieksgarantie van de betreffende leverancier. Deze is minimaal 1 jaar. Voor alle Audio/Video producten is deze in de meeste gevallen zelfs 2 jaar.

Op uw factuur staat het garantie termijn van uw product vermeld. Dit is tevens het garantie bewijs dus deze moet u goed bewaren.

Uitgesloten van garantie zijn:

  • Verbruiksartikelen (Lampen, vloeistoffen, snaren, etc)
  • Schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik
  • Vocht- of waterschade
  • Gebroken displays of schermen

Indien u product buiten het garantie termijn klachten vertoond kunt u hiervoor nog steeds bij ons terecht. Voor deze producten geldt dat er geen overleg plaats vindt indien de reparatiekosten beneden de € 150,- uitkomen. Wanneer de kosten boven dit bedrag uitkomen, krijgt u eerst een prijsopgave. Indien u niet akkoord gaat met de prijsopgave worden dan wel onderzoekskosten berekend van € 50,- incl. BTW.

 

Retouren

Bent u niet tevreden met uw aankoop, dan kunt u deze producten uiteraard ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet, niet beschadigd en zover mogelijk in onbeschadigde originele verpakking geretourneerd wordt.

Na ontvangst van het product heeft u een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgave van reden de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren of te ruilen.

U dient dit echter wel binnen 14 werkdagen bij ons te melden.

Afhankelijk van de staat van het product zal (een deel van) het aankoopbedrag binnen 14 dagen na retour terug betaald worden. De kosten en het risico voor het retourneren van het product zijn voor uw rekening. Let op! Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden geweigerd.

Het is ook mogelijk om het product terug te brengen naar de winkel, u krijgt dan daar een ontvangst bevestiging. Wij geven echter geen geld terug in de winkel, dit wordt binnen 14 dagen terug betaald.

De volgende producten kunnen niet geruild worden:

  • Producten die volgens specifieke specificaties met u als klant zijn overeengekomen.
  • Producten waarvan de verzegeling is verbroken zoals naalden, software, vloeistoffen, snaren etc.
  • Producten die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals oordopjes, headsets, hoofdtelefoons en mondharmonica's.
  • Producten die beschadigd of incompleet zijn.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »