Angel AG-25N2 Klokkenspel 25-noten

€35,00
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Levertijd: 1-2 Dagen

De Angel AG-25N2 is een klokkenspel van goede kwaliteit, voorgemonteerd in een mintblauwe plastic koffer. Hij is voorzien van 25 nikkel klankblokken (2 octaven, G2-G4), welke op siliconen buffers rusten om de klank te dempen en langer te laten klinken.

De behuizing heeft speciale gaten onder de klankblokken om een natuurlijk geluid te creëren en de toon langer te laten klinken (sustain). Meer volume en resonantie wordt bereikt door de 4 pootjes onder het instrument uit te klappen.

Er is geen minimum of maximum leeftijd verbonden aan het bespelen van het klokkenspel (ook wel Glockenspiel genoemd). Het is een perfect instrument voor kinderen en beginners om in aanraking te komen met het maken van muziek, wat het creatieve denken van de (jonge) mens kan bevorderen.

De AG-25N2 is makkelijk mee te nemen en daardoor ook voor muziekverenigingen en muziekscholen ideaal. Uiteraard kunt u de Angel AG-25N2 ook gewoon thuis gebruiken, want door zijn compacte formaat en het feit dat hij in de koffer is ingebouwd maakt dat hij makkelijk tevoorschijn te halen is en even makkelijk weer op te bergen.

De Angel AG-25N2 wordt geleverd met 2 kunststof stokken met bolvormig uiteinde.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »