Audio Technica Creator pack, kit voor streamen, podcasten en opnemen

€229,00
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Levertijd: 1-2 Dagen

Als u wilt beginnen met het maken van podcasts en hiervoor de juiste apparatuur zoekt, is het CREATOR PACK met zijn perfecte prijs-kwaliteitsverhouding precies wat u nodig hebt. De usb-microfoon ATR2500x-USB, die kan worden opgehangen aan de meegeleverde microfoonarm, overtuigt door zijn excellente weergavekarakteristiek. Zo worden ook de fijnste nuances en klankkleur van uw stem optimaal overgebracht, terwijl de cardioïde (niervormige) richtingskarakteristiek ook zonder geluiddichte cabine zorgt voor zo min mogelijk bijgeluiden. Daarnaast heeft de nieuwste versie van de hoofdtelefoon ATH-M20x niet alleen een nog steviger basgeluid, maar ook een betere geluidsisolatie en weergavekwaliteit, zodat u precies hoort wat uw microfoon opneemt.

Het CREATOR PACK is de ultieme bundel voor gaming en Twitch-streaming. Dankzij de 40-mm-drivers van de professionele monitorhoofdtelefoon ATH-M20x weet u altijd direct uit welke richting iedere pijl, raket, Hellknight of Creeper afkomstig is. De uitstekende afscherming van geluiden van buitenaf en de excellente weergavekarakteristiek zorgen ervoor dat u helemaal kunt opgaan in de werelden van uw favoriete triple A-titels.

De cardioïde condensatormicrofoon ATR2500x-USB kunt u zo uit de verpakking gebruiken voor al uw streaming-platforms en games – u hoeft alleen maar de USB-C-kabel (of USB-C-naar-USB-kabel) aan te sluiten en uw vingers los te maken om ze op de WASD-toetsen te zetten. De microfoon brengt iedere juichkreet, schreeuw, jumpscare en schimpscheut ongelooflijk duidelijk over en overtuigt bovendien door het geïntegreerde popfilter en een verbluffend goede onderdrukking van bijgeluiden.

Het CREATOR PACK is een perfecte starterskit voor iedereen die zelf thuis wil opnemen, en bevat alles wat u nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Het bestaat uit een selectie van de meest succesvolle producten: de USB-C-condensatormicrofoon ATR2500x-USB, de nieuwste versie van de professionele monitor-hoofdtelefoon ATH-M20x met een extra krachtig basgeluid, een voor bijna elke situatie geschikte microfoonarm voor tafelmontage met clips voor een nette kabelgeleiding en een microfoonstatief (tripod), dat een alternatieve opbouw mogelijk maakt en waarmee u ook anderen bij de opnames kunt betrekken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »