Brunswick BF200 SB Akoestische gitaar sunburst

€179,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

Grand Auditorium gitaren zijn een mooie hybride tussen de alom bekende Dreadnought en de meer compacte Auditorium/Orchestra Model. Met een smallere taille zit deze zeer comfortabel op de knie zonder teveel compromis in de klank dankzij de bredere onderkant. Zo heb je een gitaar die zowel de body en projectie heeft als een Dreadnought en qua articulatie dichter bij een Auditorium/Orchestra Model komt.  Deze serie is uitermate geschikt voor beginners, de hout- en bouwkwaliteit zijn in orde waardoor wij deze gitaren goed kunnen afstellen. Dit zorgt ervoor dat deze gitaar een fijne speelbaarheid heeft met een zeer respectabele klank.

Sparren bovenblad

Spar is een van de meest traditionele houtsoorten die gebruikt worden om bovenbladen voor gitaren van te maken. Dit is dankzij zijn stijfheid en ideale kracht-tot-gewicht verhouding. Dankzij deze karakteristieken geeft spar een zeer dynamische gevoeligheid en een rijke klank met veel harmonische boventonen. Dit zorgt ervoor dat het zeer goed overweg kan met zowel krachtig strummen als delicaat fingerpicken.

Mahonie zij- en achterkant

Mahonie is al sinds jaar en dag een zeer geliefde houtsoort voor zij- en achterkanten van akoestische gitaren. Met zijn warme ronde basklank geeft het een basis voor elke muziekstijl om de luisteraar te bereiken. De midrange is zeer sterk en klinkt vol, terwijl het hoog juist delicaat en zeer aangenaam klinkt.

Body type: Grand-Auditorium
Linkshandig/Rechtshandig: Rechtshandig
Bovenblad: Sparren
Achterkant: Sapele
Zijkanten: Sapele
Neck: Mahonie
Neck profiel: C
Fretbord: Palissander
Fretbord radius: 14"
Breedte topkam: 43 mm
Frets: 20
Brug: Palissander
Ingebouwde electronica: Nee
Stemmechanieken: Gesloten oliebad, Chroom
Mensuur: 650 mm
Kleur: Sunburst
Finish: Hoogglans
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »