Cort Action PJ Basgitaar zwart

€279,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

De Action serie van Cort bevat bassen van goede bouwkwaliteit met goed hout en onderdelen. Deze bassen zijn gericht op de veelzijdige speler met een combinatie van Precision bas en Jazz bas pickups. De P-type bas pickup is ideaal voor genres zoals hard rock en classic rock terwijl de J-type bas pickup juist geschikt is voor jazz en pop. De combinatie geeft een weelde aan bekende en gewilde basklanken, zo passen deze basgitaren bij vele verschillende muziekstijlen.

PJ pickup configuratie

Deze bassen zijn uitgerust met een PJ pickup configuratie die de twee steunpilaren van de klassieke basklank vertegenwoordigen, de P-stijl pickup geeft een warme volle klank met een stevig randje, terwijl de J-stijl pickup bij de brug een helder goed gearticuleerd zingend karakter geeft aan de basgitaar.

Ergonomische body vorm

Het design van de Action serie van Cort is zeer ergonomisch, door het combineren van klassieke elementen met een modern design. Dit verbeterd de speelbaarheid van de bas en zorgt ervoor dat je spieren minder snel vermoeien, zo kun je gemakkelijker langer met plezier op je basgitaar spelen.

Linkshandig/Rechtshandig: Rechtshandig
Body: Populier
Neck: Canadees hard esdoorn
Neck constructie: Geschroefd
Fretbord: Jatoba
Frets: 24
Mensuur: 864 mm
Stemmechanieken: Gesloten oliebad, chroom
Brug: EB6(4)
Pickups: PSEB4-4/F & PSEB1-4/R
Electronica: passief
Kleur: Zwart
Finish: Open pore satin
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »