Cort CM40B 40 Watt basgitaar versterker

€189,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

De Cort CM40B is een CM-serie versterker met compact formaat, modern design en krachtig geluid. Hij is ontworpen om zowel beginners te ontmoeten die net beginnen te spelen als degenen die een slanke, compacte versterker willen hebben. Hij wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid om een ​​breed scala aan genres te verwerken.

De compacte 10"-luidspreker is efficiënt met veel vermogen en kan verrassend luid worden, waardoor hij ideaal is om met andere bandleden te oefenen in een omgeving met gecontroleerd volume. Het geluid is helder en gebalanceerd, waardoor je speelstijl en karakter doorkomen zonder kleuring.

De CM40B beschikt over twee bedieningselementen voor het cruciale middenbereik: laag midden en hoog midden. Hierdoor kan de speler de middentonen verfijnen om het beste bij het type instrument te passen en het toonbereik van de versterker uit te breiden. In combinatie met de Treble- en Bass-regelaars bieden de twee Mid-regelaars een breed scala aan geluiden die geschikt zijn voor vrijwel elke speelstijl en muziekgenre.

Met de modusknop kunt u kiezen tussen de modi Clean en Gain. De rode LED licht op in de Gain-modus en de Gain-knop regelt de hoeveelheid overdrive/vervorming van de voorversterker.
Past het inkomende signaalniveau van de bas aan en optimaliseert het signaalniveau van de voorversterker voor een verscheidenheid aan bassen.
Voegt aanwezigheid en glans toe aan de hogere frequenties.

Met de Auxiliary-ingang kunt u uw smartphone of digitale muziekspeler aansluiten op de versterker en meespelen met uw favoriete muziek. De hoofdtelefoonaansluiting kan worden gebruikt om 's avonds laat of in stille omgevingen te oefenen, waardoor de CM40B een veelzijdige versterker is die in verschillende speelsituaties kan worden gebruikt.

Gebalanceerde uitgang voor aansluiting op externe apparaten zoals PA-systemen en opnameconsoles. Het niveau en de toon van het Preout-signaal worden beïnvloed door alle voorversterkerregelaars, inclusief Gain.

Soort Versterker: Basgitaar
Techniek: Transistor
Kanalen: 2, Clean & Overdrive
Vermogen: 40W
Inputs: 1 x 6.3mm Instrument jack, 1 x 3.5mm jack Aux in
Outputs: 1 x 3.5mm jack hoofdtelefoon out, 1 x 6,35mm jack pre-out
Controls: gain, treble, low-middle, high-middle, bass, master
Effects: Nee
Effects Loop: Nee
Speaker Configuratie: 1 x 10"
Speaker Model: Custom speaker
Speaker Impedantie: 4 Ohm
Voorversterker Buizen: -
Eindversterker Buizen: -
Gewicht: 9,7 kg
Dimensies (WxHxD): 37,5 x 27 x 36,5 cm
Footswitch: -
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »