Flight TUC55 Travel Amara concert ukelele

€69,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

Men denkt vaak dat kunststof geen goed materiaal is om instrumenten uit te maken. Er wordt dan gedacht aan goedkoop en lage kwaliteit. Deze ukeleles laten echter zien dat een goed stuk kunststof zeker goed kan dienen voor instrumenten. De Travel serie ukeleles van Flight zijn grotendeels gemaakt van ABS kunststof gecombineerd met een gelamineerd top. Het geluid van deze combinatie klinkt zowel vol als luid met een goede projectie mede dankzij de gebolde achterkant. Dit maakt een instrument dat zowel goed klinkt als tegen een stootje kan dus uitermate goed geschikt is om mee te reizen of voor kinderen op te laten spelen.

Flight Concert Travel Ukeleles (TUC) hebben een iets grotere body en een iets langere toets dan de Soprano Travel Ukulele, wat resulteert in een groter geluid - alle geweldige kwaliteiten van de TUS, maar groter. Spelers met grotere handen zullen genieten van de extra ruimte op de toets.

De Flight TUC-55 Amara Concert Ukulele is voorzien van een laminaat amara top. Amara is een ebbenhout vol duisternis en opwindende korrels, en heeft een diepe, mysterieuze klank met een goed volume.

Maat: Concert
Bovenblad: Amara Ebony
Achterkant: ABS
Zijkanten: ABS
Hals: ABS
Fretbord: ABS
Brug: ABS
Frets: 18
Stemmechanieken: Open, chroom
Ingebouwde electronica: Nee
Kleur: Amara
Finish: Open pore satin top
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »