Korg AW-LT100G clip-on stemapparaat

€37,50
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Levertijd: 1-2 Dagen

De AW-LT100G is speciaal ontworpen voor gitaar en maakt gebruik van een chromatische modus. Circuitontwerp dat specifiek is geoptimaliseerd voor gebruik als gitaartuner, maakt verdere verbeteringen mogelijk in de tracking, stabiliteit en responssnelheid van de meter.

In plaats van de knoopcelbatterij die in veel eerdere clip-type tuners werd gebruikt, gebruikt de AW-LT100G een enkele AAA-batterij die gemakkelijk te verkrijgen is en een hogere capaciteit heeft. Een alkalinebatterij zorgt voor een verbazingwekkende 100 uur continu gebruik. Dit is meerdere keren de levensduur van modellen die een knoopcel gebruiken, en biedt een uitstekende kosteneffectiviteit. U kunt het apparaat langere tijd gebruiken zonder dat u de batterij hoeft te vervangen.

Hoewel deze tuners een AAA-batterij gebruiken, die veel zwaarder is dan een knoopcelbatterij, is de behuizing van de tuner zelf nog lichter gemaakt, wat een extra gewichtsbesparing oplevert. Samen met de batterij weegt de tuner slechts 32g.

Het VA-type LCD-kleurenscherm biedt uitstekende zichtbaarheid. Met een zeer heldere witte achtergrondverlichting en een LCD-kleurenmeter geniet u van een hoog contrast en een brede kijkhoek, zodat de afstemstatus altijd duidelijk wordt weergegeven.

In stroboscoopmodus maakt de AW-LT100G ultrahoge precisie-afstemming mogelijk tot op ±0,1 cent. Of je nu optreedt voor een opname die te allen tijde een perfecte afstemming vereist, of op het podium live speelt, je zult in staat zijn om kleine verschillen in toonhoogte op te sporen, waardoor deze units een ideale keuze zijn voor professionele behoeften.

U kunt kiezen uit drie verschillende meterweergavemodi die bij uw stijl passen. Naast de standaard "normale" modus bieden deze tuners ook "stroboscoop" en "half-stroboscoop" modi die het gemakkelijk maken om zelfs een kleine verandering van toonhoogte te visualiseren door de richting en snelheid te tonen waarin de meter stroomt.

De AW-LT100G heeft een gemakkelijk te begrijpen interface die intuïtief met één hand kan worden bediend. Links en rechts is een driehoekige draaischakelaar geplaatst en door deze eenvoudig een klik omhoog of omlaag te draaien, kunt u alle bewerkingen soepel en zonder stress uitvoeren, van het in- en uitschakelen tot het schakelen van de weergavemodus of het instellen van de kalibratie.

De contactoppervlakverhouding van de clip is tot het maximaal mogelijke vergroot, wat zorgt voor een hoge houdkracht. Hij past veilig op gitaar- of baskoppen van verschillende diktes. Het dubbele mechanisme van een beweegbare arm en een kogelgewricht zorgt tegelijkertijd voor zowel vrije hoekverstelling als duurzaamheid. U kunt de tuner naar eigen wens positioneren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »