Martinez MC48S Klassieke gitaar

€299,00
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Levertijd: 1-2 Dagen

Martinez' best verkopende instrument voor muziekschool leerlingen. De perfecte bespeelbaarheid en de warme, doch lichte klank zijn precies wat je nodig hebt op je eerste stappen naar het gitarist(e) zijn. Het massieve Sparren bovenblad klinkt helder en ronder in het hoog en hierdoor geeft deze gitaar de dynamische verschillen beter weer, de mahonie zij- en achterkanten geven daar een lichte ondertoon aan en flatteren het beginnende gitaarspel. Martinez combineert traditionele gitaarbouw methoden uit Spanje met een moderne productiewijze. Daardoor zijn hier zowel de mooie, Spaanse klank als ook de moderne bespeelbaarheid te vinden.

Massief Sparren bovenblad

Spar is een van de meest traditionele houtsoorten die gebruikt worden om bovenbladen voor gitaren van te maken. Dit is dankzij zijn stijfheid en ideale kracht-tot-gewicht verhouding. Dankzij deze karakteristieken geeft spar een zeer dynamische gevoeligheid en een rijke klank met veel harmonische boventonen. Dit zorgt ervoor dat het zeer goed overweg kan met zowel krachtig strummen als delicaat fingerpicken.

Mahonie zij- en achterkant

Mahonie is al sinds jaar en dag een zeer geliefde houtsoort voor zij- en achterkanten van akoestische gitaren. Met zijn warme ronde basklank geeft het een basis voor elke muziekstijl om de luisteraar te bereiken. De midrange is zeer sterk en klinkt vol, terwijl het hoog juist delicaat en zeer aangenaam klinkt.

Maat: 4/4
Linkshandig/Rechtshandig: Rechtshandig
Bovenblad: Massief Sparren
Zijkanten: Mahonie
Achterkant: Mahonie
Neck: Mahonie
Fretbord: Pao Ferro
Frets: 20
Breedte topkam: 52 mm
Mensuur: 650 mm
Brug: Pao Ferro
Stemmechanieken: Goud gegraveerd, zwart kunststof knoppen
Ingebouwde electronica: Nee
Kleur: Naturel
Finish: Hoog glans
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »