Martinez MC88SCE akoestisch/elektrisch klassieke gitaar

€659,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

Deze versie van de MC88S heeft een ingebouwd Fishman dubbel elementsysteem. De undersaddle piëzo geeft volume en kracht aan het geluid, de ingebouwde microfoon geeft ruimte en detail. Een ideale combinatie. De klassieke houtcombinatie van massief Sparren en Pallisander klinkt zoals verwacht, luid en helder met definitie in het laag en mooi rond mid/hoog. Ook de bespeelbaarheid van deze gitaar is fantastisch, mede dankzij de ingebouwde trussrod. Martinez combineert traditionele gitaarbouw methoden uit Spanje met een moderne productiewijze. Hierdoor zijn hier zowel een mooie Spaanse klank als ook moderne bespeelbaarheid te vinden.

Massief sparren top

Spar is een van de meest traditionele houtsoorten die gebruikt worden om bovenbladen voor gitaren van te maken. Dit is dankzij zijn stijfheid en ideale kracht-tot-gewicht verhouding. Dankzij deze karakteristieken geeft spar een zeer dynamische gevoeligheid en een rijke klank met veel harmonische boventonen. Dit zorgt ervoor dat het zeer goed overweg kan met zowel krachtig strummen als delicaat fingerpicken.

Palissander zij- en achterkant

Palissander is een prachtige houtsoort met een diepe kleur dat zeer gewild is onder gitaarbouwers om de betere gitaren van te maken. Palissander heeft een warme zeer resonante klank en geeft van zichzelf meer dan genoeg volume. Het is een van de hardste houtsoorten die gebruikt worden voor de klankkast van een gitaar maar de poreuze structuur van het hout zorgt ervoor dat het over het algemeen een warmere klank geeft dan menig zachtere houtsoorten.

Maat: 4/4
Linkshandig/Rechtshandig: Rechtshandig
Bovenblad: Massief Europees Sparren
Zijkanten: Palissander
Achterkant: Palissander
Neck: Mahonie
Fretbord: Palissander
Frets: 20
Breedte topkam: 52 mm
Mensuur: 650 mm
Brug: Palissander
Stemmechanieken: Gesloten oliebad, Chroom
Ingebouwde electronica: Nee
Kleur: Naturel
Finish: Hoog glans
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »