Medeli MK401 Aanslag gevoelig keyboard

€229,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

Dit geweldige nieuwe keyboard van Medeli laat zien dat innovatie en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Het instrument onderscheidt zich door de sampler, DJ styles én het XY pad. Met de MK401 probeert Medeli een jongere groep muzikanten aan te spreken. Experimenteren, creëren en musiceren staan centraal op de MK401!

XY-pad
Het XY-pad zorgt ervoor dat door een simpele beweging van de vinger het geluid drastisch kan worden vervormd. Hierdoor kun je jouw performance nog meer expressie geven. Er zijn verschillende presets aan boord waarmee je verschillende parameters aan kunt sturen. Hieronder een overzicht van de effecten die aan te sturen zijn.
- LPF (Low pass filter)
- HPF (High pass filter)
- Resonance
- Reverb (galm)
- Delay
- Sidechain
Geen idee wat hierboven bedoeld wordt? Geen paniek! De gebruiksvriendelijke interface van de MK401 daagt je meteen uit om te spelen met alle mogelijkheden.

Sampler
De MK401 is voorzien van een microfoon die boven het display zit. Door een sample (van een stem bijvoorbeeld) op te nemen zal het keyboard automatisch deze sample transponeren (verhogen of verlagen), en uitspreiden over het hele keyboard. Een achtergrondkoortje inspelen op je instrument wordt hiermee dus een fluitje van een cent. Naast het feit dat dit hele komische stemvervormingen tot gevolg kan hebben, kan deze tool na een beetje oefening ook heel muzikaal worden ingezet.

Klavier: 61
Display: Verlicht LCD
Speakers: 2 x 15 watt
Polyfonie: 64
Klanken: 600
Begeleidingen/Styles: 200
Registraties: 24
Songs: 200
Demo: 140
Metronoom: Ja
Transponeren: Nee
Effecten: Ja
Opname: Ja
Hoofdtelefoon aansluiting: Ja
Line-out: Ja
AUX-in: Ja
Microfoon aansluiting: Ja
Pedaal aansluiting: Ja
USB: Ja
MIDI: Ja
Netvoeding: DC 12 volt/1000 mA of 6 x AA batterij
Meegeleverde accessoires: Netvoeding, bladmuziekhouder, handleiding
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »