Pioneer SE-MS9 bluetooth hoofdtelefoon

€199,00 €149,00
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Levertijd: 1-2 Dagen

Bluetooth-technologie met Qualcomm aptX HD Audio
Geniet van gemakkelijke draadloze muziek en conversatie in high fidelity. De S9 biedt een stabiele draadloze verbinding voor je telefoon of audiocomponent via Bluetooth-technologie. Met ondersteuning voor aptX HD-audio, kunt u HQ draadloos afspelen met een resolutie tot 48 kHz / 24-bits. Knoppen op de behuizingen maken de bediening een fluitje van een cent.

Modus voor ruisonderdrukking en omgevingsbewustzijn
De S9 verlicht stress met muziek, of je nu op een volle vlucht zit of op kantoor werkt. Actieve ruisonderdrukkingstechnologie werkt door externe geluiden te detecteren en deze te onderdrukken met tegengestelde frequenties. U kunt ook de Ambient Awareness-modus selecteren om precies de juiste hoeveelheid geluid van de buitenwereld binnen te laten.

Ga verder met een enkele lading
Een lichtgewicht interne batterij biedt maar liefst 24 uur gebruik inclusief afspelen. Dat is genoeg om lange vluchten af ​​te leggen zonder opnieuw op te laden, wat ongeveer vier uur duurt met de meegeleverde USB-kabel. Met de meegeleverde hoofdtelefoonkabel kun je blijven luisteren als de batterij ooit leeg raakt.

Krijg hulp van je Google Assistent
Geoptimaliseerd voor de Google Assistent. Met één druk op de knop kun je de Google Assistent vragen om nummers, afspeellijsten, artiesten en albums af te spelen. Verder kunt u genieten van nieuwsuitzendingen, podcasts en radio. Ontvang meldingen over inkomende oproepen en berichten, evenals over aankomende evenementen. Reageer op vrienden, familie en collega's met alleen uw stem.

Authentieke hi-res audioweergave
De grote 40 mm-drivers met zeldzame-aardemagneet van de S9 bieden een uitstekende basverlenging en een brede frequentierespons, waardoor het uitgebreide dynamische bereik van audio met hoge resolutie effectief wordt vastgelegd. Lichte maar krachtige CCAW (Copper-Clad Aluminium Wire) spreekspoelen zorgen voor een helder en nauwkeurig geluid over het hele audiospectrum.

Multi-Point-functie combineert twee telefoons
Met de geïntegreerde Multi-Point-functie verbind je draadloos twee smartphones tegelijk. Voer een gesprek met de ene telefoon en luister naar muziek met de andere - een gemakkelijke oplossing voor mensen met zowel zakelijke als privételefoons.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »