Pluggerz Uni-fit Enjoy Music gehoorbescherming

€9,95
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Levertijd: 1-2 Dagen

Ga je graag uit, naar festivals, concerten en feestjes? Dan wil je vast genieten van de muziek en je gezelschap en zit je niet te wachten op een vervelende brom of piep in je oren de volgende dag. Het volume van muziek tijdens het uitgaan of evenementen komt al gauw boven de 100 dB uit en dat kan voor blijvende gehoorschade zorgen. Pluggerz Enjoy Music oordoppen beschermen je oren, terwijl je alles en iedereen gewoon goed blijft horen. Lekker veilig genieten dus… Enjoy!

De Pluggerz earplugs Music Uni-Fit Enjoy zijn herbruikbare gehoorbeschermers, die vooral geschikt zijn voor incidenteel gebruik. De siliconen oordoppen bevatten een speciaal filter. Hierdoor kun je heerlijk genieten van muziek tijdens festivals, concerten, uitgaan of evenementen, terwijl je gehoor goed beschermd is. Het speciale filter brengt het volume van de muziek terug naar een veilig niveau, terwijl je nog prima met je vrienden kunt blijven praten.

Pluggerz Uni-Fit oordoppen zijn gemaakt van anti-allergisch siliconenmateriaal. Dit materiaal is zacht voor je oren en zit prettig in je gehoorgang. De oordopjes kunnen daardoor goed een hele avond gedragen worden. De kenmerkende Pluggerz vorm met drie lamellen, zorgt voor een goede pasvorm in het oor en afsluiting tegen omgevingslawaai. 

De Pluggerz earplugs Uni-Fit Music Enjoy zijn uitgerust met een uniek dempingsfilter dat het omgevingsgeluid dempt met 22 dB tot een onschadelijk niveau, terwijl je de muziek wel gewoon blijft horen en ook prima kunt communiceren met je vrienden. Zo voorkom je die vervelende piep in je oren de volgende dag! Op de Pluggerz website lees je meer over Pluggerz filters.

Let op: Alleen als je gehoorbescherming zonder onderbreking draagt in een lawaaierige omgeving ben je volledig beschermt tegen gehoorbeschadiging.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »