Pluggerz Uni-fit Music Premium gehoorbescherming

€29,95
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Levertijd: 1-2 Dagen

Muziek hoort bij het leven. Het ontspant, ontroert, levert energie, zet aan tot bewegen en roept saamhorigheid op. Genieten van muziek is dus genieten van het leven! Niks is zo vervelend als je dan met een piep in je oren blijft zitten na een avondje uit. Tijdens uitgaan of evenementen komt het volume al gauw boven de 100 dB en dat kan voor blijvende gehoorschade zorgen! Wil jij als muziekliefhebber optimaal en veilig genieten van festivals, concerten, uitgaan of andere evenementen, zonder kwaliteitsverlies? Draag dan altijd Pluggerz gehoorbescherming met premium muziekfilter!

De Pluggerz earplugs Music Premium Uni-Fit Duo zijn herbruikbare gehoorbeschermers, die vooral geschikt zijn voor incidenteel gebruik. De siliconen oordoppen bevatten een speciaal muziekfilter. Hierdoor kun je optimaal genieten van muziek tijdens festivals, concerten, uitgaan of evenementen, terwijl je gehoor goed beschermd is! Het speciale muziekfilter zorgt ervoor dat de muziekbeleving 100% behouden blijft en brengt het volume van de muziek terug naar een veilig niveau. Optimaal genieten van muziek dus, terwijl je nog prima met je vrienden kunt blijven praten.

Pluggerz Uni-Fit oordoppen zijn gemaakt van antiallergisch siliconenmateriaal. Dit materiaal is zacht voor de oren en zit prettig in je gehoorgang. De oordopjes kunnen daardoor goed een hele avond gedragen worden. De kenmerkende Pluggerz vorm met drie lamellen, zorgt voor een goede pasvorm in het oor en afsluiting tegen omgevingslawaai.

De Pluggerz earplugs Uni-Fit Music Premium zijn uitgerust met een speciaal dempingsfilter speciaal voor muziek. Dit filter dempt het omgevingsgeluid met 15 dB tot een onschadelijk niveau, terwijl je de muziek natuurgetrouw blijft horen en ook  nog eens prima kunt communiceren met je vrienden. Zo voorkom je die vervelende piep in je oren de volgende dag! Op de Pluggerz website lees je meer over Pluggerz filters.

Let op: Alleen als je gehoorbescherming zonder onderbreking draagt in een lawaaierige omgeving ben je volledig beschermt tegen gehoorbeschadiging.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »