Savarez A130L Light akoestisch bronze gitaar snaren 012-053

€10,00
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Levertijd: 1-2 Dagen

245 jaar ervaring in het maken van snaren en meer dan 70 jaar in het Acoustic Bronze en Phosphor Bronze stellen SAVAREZ in staat om relevante verbeteringen te introduceren op het gebied van innovaties met betrekking tot het nieuwste assortiment akoestische snaren.

Die innovaties zijn van toepassing op:

Het gebruik van de nieuwste grondstoffen van de hoogste kwaliteit gecombineerd op een zeer specifieke manier maximaliseert de kenmerken van geluid en spel
Het gebruik van speciaal ontworpen nieuwe machines: hoge precisie, automatische besturing.
Het creëren van een geavanceerd maakproces zorgt voor een perfecte precisie in de uitwerking van de snaren en een permanente controle van de kwaliteit.

De zeer specifieke kwaliteit van het geluid, de projectie en het volume van het geluid, de dynamiek en de balans van het spel zijn gedefinieerd door beroemde en bekende gitaristen. Maandenlang spelen ze compromisloos op de snaren. Hun advies en feedback zijn doorslaggevend geweest.

Verder...een uitstekende intonatie, een lange levensduur en een bijzondere quote voor het gevoel en de aanraking onder de vingers.

De speciale verpakking gemaakt met een anti-oxidatiebeschermingstas zorgt ervoor dat de snaren oorspronkelijk fris en kwalitatief blijven.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »