Savarez A140L Light akoestisch gitaar snaren 012-053

€13,50
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

245 jaar ervaring in het maken van snaren en meer dan 70 jaar in Acoustic Bronze en Phosphor Bronze stellen SAVAREZ in staat om relevante verbeteringen door te voeren in termen van innovaties met betrekking tot het nieuwste assortiment akoestische snaren.

Die innovaties zijn van toepassing op:

Het gebruik van de nieuwste grondstoffen van de hoogste kwaliteit gecombineerd op een zeer specifieke manier maximaliseren de karakteristieken van geluid en spel Het gebruik van speciaal ontworpen nieuwe machines: hoge precisie, automatische bediening. De creatie van een geavanceerd maakproces zorgt voor een perfecte precisie bij de bewerking van de snaren en een permanente controle van de kwaliteit.

De zeer specifieke geluidskwaliteit, de projectie en het volume van het geluid, de dynamiek en de balans van het spel zijn bepaald door bekende gitaristen. Hun adviezen en feedback waren doorslaggevend.

Verder ... een uitstekende intonatie, een lang leven en een speciale quote voor het gevoel en de aanraking onder de vingers.

De speciale verpakking gemaakt met een anti-oxidatie beschermingszak zorgt ervoor dat de snaren origineel vers en kwalitatief blijven.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »