Sela Casela zwart pro Red dragon

€209,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

Zwart is mooi - de zwarte versie is een nieuwe spannende variatie. De matzwarte body zet het design consequent in scène. De hoogwaardige schroeven zorgen voor schitterende contrasten met de sensationele houtnerf en de zwarte achterkant. De heldere omtreklijn rond het speeloppervlak maakt het sterke rood smaakvol af.

De CaSela Snare Cajon is een professionele cajon die Sela's jarenlange ervaring in het maken van cajons combineert met zeer moderne productiemethoden. Dit opent geheel nieuwe visuele en akoestische mogelijkheden. De nauwkeurig afgewerkte componenten zijn "Made in Germany" en zijn van de hoogste kwaliteit. De extra sterke body garandeert een optimale geluidsproductie. Afgeronde hoeken en het Sela Thin Splash speeloppervlak zorgen voor een ontspannen en plezierig speelgevoel. Door de constructie is een latere vervanging van het speeloppervlak mogelijk.

De pro versie met snare aan/uit mechanisme!
Ervaar een eindeloze verscheidenheid aan geluiden - handig en gemakkelijk. Druk gewoon de snare-hendel naar achteren om het snaregeluid in of uit te schakelen. De ergonomisch optimale positie van de hendel maakt razendsnel schakelen tijdens het spelen mogelijk. Wanneer de snare is uitgeschakeld krijg je een traditionele Peruaanse Cajon, met een fijne respons en een conga-achtig geluid. Als je de snare weer aanzet, krijg je het typische Sela-geluid met een gedifferentieerd bas- en snaregeluid. Het geluid van de snare kan naar eigen smaak worden afgezwakt of versterkt. Dankzij het Sela Snare Systeem is het ook mogelijk om een ​​tweede snare te gebruiken. Daarnaast heeft de CaSela individueel instelbare klaphoeken, die onbeperkte geluidsmogelijkheden bieden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »