Sela Harmony Handpan D Amara roestvrij staal

€1.499,00
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Levertijd: 1-2 Dagen

De handpan is de perfecte combinatie van percussie- en melodie-instrument. Het bestaat uit twee dunne, gemonteerde roestvrijstalen kommen. De helften worden uitvoerig met de hand gehamerd als onderdeel van het productieproces. Hierdoor ontstaan ​​deuken en een kleine heuvel in het midden van het lichaam. Deze vlakken vormen de verschillende geluidsvelden. Omgeven door een cirkel van 8 tonen, ligt de centrale noot in het midden van de handpan. Als de velden worden bespeeld, worden heldere, langdurige geluiden geproduceerd.

Het hoogwaardige materiaal, roestvrij en corrosiebestendig staal, geeft de Handpan zijn glans en elegant, futuristisch design. De Sela Harmony Handpan is professioneel en perfect afgesteld. Hij maakt indruk met kwaliteit en geluid op het hoogste niveau. De handpan heeft een optimale resonantietrilling over alle tonen. Er treden geen storende metaalachtige geluiden op tijdens het spelen. De tonen zijn helder en gaan lang mee. De weerkaatsing van de afzonderlijke tonen wordt nog versterkt door het roestvrij staal.

De unieke zachte, etherische en mysterieuze klanken van het instrument trekken al snel de aandacht van de luisteraar. Het rustgevende geluid neemt hen mee op een spirituele reis. Het fascinerende timbre van de Sela Harmony Handpan is ideaal als muzikale begeleiding bij spirituele activiteiten zoals yoga of meditatie. De geluiden zijn al gemaakt met een gemakkelijke respons. Zelfs de kleinste nuances zijn tijdens het spelen te horen. Het resultaat is een expressieve en gedetailleerde voorstelling.

De Sela Harmony Handpan is ideaal voor zowel beginners als professionele muzikanten. De negen noten liggen op een gemeenschappelijke toonladder. Met de Sela Harmony Handpan kunnen ondanks de intuïtieve en eenvoudige speeltechniek fascinerende geluidspatronen worden gecreëerd. De soundscape varieert van eenvoudig tot complex. De speler krijgt onuitputtelijke mogelijkheden: Meer gecompliceerde ritmes, virtuoze melodieën, meeslepende akkoorden of tweestemmige melodieën kunnen op vele manieren worden gecombineerd.

Een hoogwaardige en gewatteerde tas is bij de levering inbegrepen. Dankzij de goede voering biedt de tas optimale bescherming tijdens het transport. De scheurvaste nylon tas kan gemakkelijk met de hand worden gedragen met de twee handvatten of comfortabel als rugzak met de verstelbare schouderbanden. In het praktische buitenvak kunnen kleine accessoires zoals een metronoom worden opgeborgen.

Stemming: D Amara (440Hz) Tonen: D3/ A3, C4, D4, E4, F4, G4, A4, C5
Diameter 57 cm, Gewicht 5,2 kg

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »