Sela SE-174 Art series Urban cajon

€139,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

De SELA Art Series vertegenwoordigt een nieuwe en frisse generatie kleurrijke, extravagante, individuele cajons uit de SELA-familie en wordt gekenmerkt door opvallende en unieke ontwerpen die alleen verkrijgbaar zijn bij SELA.

Met de Sela Urban krijg je niet alleen een cajon met een geweldig en opvallend speeloppervlakdesign, maar ook een die alle eigenschappen van een professionele cajon biedt: en dat voor een ongelooflijke prijs! Sela bewijst dat er geen compromissen hoeven te worden gesloten als het gaat om geluid, kwaliteit, features en design.

De Sela Urban is een klankwonder met een krachtige bas en een assertieve snare. Het biedt extra geluidsopties, zoals vooraf ingestelde klaphoeken en 2 verwijderbare Sela snare trussen. Het unieke ontwerp van het speeloppervlak van de Urban is een absolute blikvanger en rondt het totale pakket van de Cajon perfect af.

Dankzij het Sela Snare Systeem is het mogelijk om een ​​tweede Sela Snare truss te gebruiken. Hierdoor krijg je een vol snaregeluid, vooral populair bij flamencospelers, Latijns-Amerikaanse grooves en muzikanten die de voorkeur geven aan een "knapperig", assertief geluid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »