Sela SE-179 Art series Flower Power cajon

€139,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

De SELA Art Series vertegenwoordigt een nieuwe en frisse generatie kleurrijke, extravagante, individuele Cajons uit de SELA-familie en wordt gekenmerkt door opvallende en unieke ontwerpen die alleen bij SELA verkrijgbaar zijn.

Met de Sela Flower Power krijg je niet alleen een Cajon met een geweldig en in het oog springend ontwerp van het speeloppervlak, maar ook een die alle eigenschappen van een professionele Cajon biedt: en dat voor een ongelooflijke prijs! Sela bewijst dat het niet nodig is om concessies te doen aan geluid, kwaliteit, features en design.

De Sela Flower Power is een klankwonder met een enorme bas en een assertieve snare. Het biedt extra geluidsopties, zoals vooraf ingestelde klaphoeken en 2 verwijderbare Sela snare crossheads. Het unieke speeloppervlak van de Flower Power is een absolute blikvanger en rondt het totaalpakket van de Cajon perfect af.

Dankzij het Sela snare systeem is het mogelijk om een ​​tweede Sela snare dwarsbalk te gebruiken. Dit geeft je een vol snare-geluid, vooral populair bij flamencospelers, Latin-grooves en muzikanten die de voorkeur geven aan een "knapperig", assertief geluid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »