Sela SE371 Melody Tongue Drum 10 inch D Akebono marine blauw

€180,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

De Melody Tongue Drum 10" D Akebono marine blauw is een handige stalen tongdrum met een diameter van ca. 25 centimeter. Met zijn warme en rustgevende klank is hij zowel geschikt voor ontspanning in het dagelijks leven als voor de vroege muzikale opvoeding van kinderen De acht toonvelden van de Sela Melody Tongue Drum 10" D Akebono marine blauw bevinden zich op de Akebono-schaal. Hierdoor ontstaan ​​bij het bespelen van deze tongdrum typisch Aziatische klanken die de luisteraar betoveren en meevoeren naar het land van de rijzende zon.

Omdat alle tonen van de Melody Tongue Drum 10" D Akebono marine blauw harmonieus in elkaar passen, ontstaat er altijd een melodieus geluid zonder enige "foute" noten. Daarom is dit instrument niet alleen een aanrader voor ervaren muziekliefhebbers en professionele geluidstherapeuten, maar speciaal voor beginners zonder enige muzikale voorkennis.

Om u direct uit de doos op weg te helpen, wordt elke Sela Melody Tongue Drum geleverd met twee hoogwaardige mallets met berkenhouten handvatten en ronde rubberen koppen. De toonvelden kunnen ook met de vingers worden aangeslagen. Dankzij het compacte formaat kan de Sela Melody Tongue Drum overal worden opgeborgen - thuis, op kantoor, in de yogastudio of in je bagage. Voor veilig transport wordt een praktische katoenen tas meegeleverd, die aan de binnenkant is bekleed met rood fluweel. Rubberen voetjes zorgen voor een veilige stand en een rubberen ring beschermt de buitenrand van de riettrommel tegen krassen en deuken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »