Sela SE374 Melody Tongue Drum 10 inch C Pygmy rood

€180,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

De Melody Tongue Drum 10" C Pygmy rood is een handige stalen tongdrum met een diameter van ongeveer 25 centimeter. Met zijn warme en rustgevende klank is hij zowel geschikt voor ontspanning in het dagelijks leven als voor de vroege muzikale opvoeding van kinderen. De acht toonvelden van de Sela Melody Tongue Drum 10" C Pygmy rood liggen op de Pygmy-schaal. Hierdoor ontstaan ​​harmonische klanken die luisteraars betoveren bij het bespelen van deze tongdrum.

Omdat alle noten van de Melody Tongue Drum 10" C Pygmy rood harmonisch op elkaar passen, ontstaat er altijd een melodieus geluid bij het spelen zonder enige "foute" noten. Daarom is dit instrument niet alleen aanbevolen voor ervaren muziekliefhebbers en professionele geluidstherapeuten , maar vooral voor beginners zonder voorafgaande muzikale kennis.

Om u direct uit de doos op weg te helpen, wordt elke Sela Melody Tongue Drum geleverd met twee hoogwaardige mallets met berkenhouten handvatten en ronde rubberen koppen. De toonvelden kunnen ook met de vingers worden aangeslagen. Dankzij het compacte formaat vindt de Sela Melody Tongue Drum overal een chique plaats - of het nu thuis, op kantoor, in de yogastudio of zelfs onderweg in je bagage is. Voor veilig transport wordt een praktische katoenen tas meegeleverd, die aan de binnenkant is bekleed met rood fluweel. Rubberen voetjes zorgen voor een veilige stand en een rubberen ring beschermt ook de buitenrand van de riettrommel tegen krassen en deuken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »