Sela SE380 Melody Tongue Drum 14 inch D Kurd zwart

€299,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

De Sela Melody Tongue Drum 14" D Kurd zwart is een middelgrote stalen tongdrum met negen toonvelden en een diameter van net geen 36 centimeter. Met zijn warme, langdurige en rustgevende klank is hij geschikt voor ontspanning in het dagelijks leven maar ook voor serieus musiceren of vroege muzikale opvoeding voor kinderen. Hij klinkt niet alleen bijzonder goed, maar is met zijn matzwarte oppervlak ook een chique blikvanger - of het nu thuis, op kantoor of in de yogastudio is.

De toonvelden van de Melody Tongue Drum 14" D Kurd zijn op de D mineur toonladder, een van de meest populaire en toegankelijke stemmingen voor handpans en tongdrums. Omdat alle noten van het instrument harmonieus in elkaar passen, ontstaat er altijd een melodieus geluid bij het spelen, zonder "foute" noten. Componeren op deze tongtrommel is bijzonder eenvoudig vanwege de centrale D(3)-grondtoon. Akkoorden spelen gaat ook gemakkelijk omdat de corresponderende noten altijd naast elkaar liggen.

Dit instrument wordt daarom niet alleen aanbevolen voor ervaren muziekliefhebbers en professionele geluidstherapeuten, maar ook voor beginners zonder enige muzikale voorkennis. Het aantal van negen toonvelden is niet overweldigend, maar biedt op de lange termijn genoeg mogelijkheden voor afwisselende en spannende melodieën. Daarnaast is de D-Koerdische toonladder heel goed te combineren met vele andere tongdrum- en handpanstemmingen.

Om direct na het uitpakken aan de slag te kunnen, wordt elke Sela Melody Tongue Drum geleverd met twee hoogwaardige hamers met beukenhouten handvatten en ronde rubberen koppen. Voor veilig transport wordt ook een gewatteerde draagtas met rugzakfunctie meegeleverd, die ook voldoende ruimte biedt voor accessoires. Rubberen voetjes aan de onderkant van het instrument zorgen voor een veilige stand en een rubberen ring beschermt de buitenrand van de riettrommel tegen beschadiging.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »