Sela SE381 Melody Tongue Drum 14 inch D marine blauw

€299,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

De Sela Melody Tongue Drum 14" D Amara in marine blauw is een middelgrote stalen tongdrum met negen toonvelden en een diameter van net geen 36 centimeter. Met zijn warme, langdurige en rustgevende klank is hij geschikt voor ontspanning in het dagelijks leven, maar ook voor serieus musiceren of vroege muzikale opvoeding voor kinderen. Hij klinkt niet alleen bijzonder goed, maar is ook een chique blikvanger met zijn matblauwe oppervlak - of het nu thuis, op kantoor of in de yogastudio is.

De toonvelden van de Melody Tongue Drum 14" D Amara zijn op de D mineur toonladder, een van de meest gespeelde stemmingen voor handpans en tongdrums. Omdat alle noten van het instrument harmonieus in elkaar passen, ontstaat er altijd een melodieuze klank wanneer gespeeld zonder "foute" noten - afhankelijk van de volgorde van de noten, soms vrolijk en vrolijk, soms meer meditatief. Door de centrale D(3) grondtoon is het componeren op deze tongtrommel bijzonder eenvoudig. Het kan intuïtief gespeeld worden en goed gecombineerd worden met andere instrumenten.

Daarom wordt dit instrument niet alleen aanbevolen voor ervaren muziekliefhebbers en professionele geluidstherapeuten, maar vooral voor beginners zonder enige muzikale voorkennis. Het aantal van negen toonvelden is niet overweldigend, maar biedt op de lange termijn genoeg mogelijkheden voor afwisselende en spannende melodieën.

Om direct na het uitpakken aan de slag te kunnen, wordt elke Sela Melody Tongue Drum geleverd met twee hoogwaardige hamers met beukenhouten handvatten en ronde rubberen koppen. Voor veilig transport wordt ook een gewatteerde draagtas met rugzakfunctie meegeleverd, die ook voldoende ruimte biedt voor accessoires. Rubberen voetjes aan de onderkant van het instrument zorgen voor een stevige stand en een rubberen ring beschermt de buitenrand van de tongtrommel tegen beschadiging.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »