Sennheiser Flex 5000 Digitaal draadloos audiosysteem voor hoofdtelefoons

€209,00
Beschikbaarheid:  Op voorraad
Levertijd: 1-2 Dagen

Met dit vernieuwende audioproduct stemt u volume, geluidsprofiel en zelfs de spraakverstaanbaarheid af op uw behoeften. zodat uw gehoorverlies volledig wordt gecompenseerd. De mogelijkheid van het aansluiten van een inductielus op de FLEX 5000 lijdt tot een individueel ringleidingsysteem. Het hoortoestel afstemmen op de of stand, en u kunt gaan genieten van uw TV geluid terwijl u bereikbaar blijft voor uw omgeving. Zelfs een koptelefoon met snoer wordt virtueel omgetoverd in een draadloos luistersysteem. U kunt dus vrij rondlopen terwijl u weer van uw tv-sound geniet. Kies voor een intensere beleving: u bent te ervaren om vrede te nemen met een schamel televisiegeluid. Ga voor een helderder en comfortabeler tv-klank met de koptelefoon van uw keuze.

Gewoon inpluggen en u kunt uw klank afstemmen op uw behoeften, met een keuze uit drie verschillende hoorprofielen welke speciaal zijn geselecteerd om een mild tot matig gehoorverlies te compenseren. De hoorprofielen garanderen u verstaanbaarste woorden en de kleurrijkste muziek. En natuurlijk kunt u het volume links en rechts instellen voor een aangename en evenwichtige klank.

De Flex 5000 verlost u van hinderlijke kabels en geeft u met een straal van 50 meter een uitzonderlijke bewegingsvrijheid en een autonomie die tot 12 uur reikt.

De Flex 5000 heeft een unieke spraakverstaanbaarheidsfunctie: één druk op de knop volstaat om stemmen beter te begrijpen. Deze functie garandeert het weer ongestoord kunnen genieten van elke dialoog.

Focus op uw programma, niet op uw apparatuur: de Flex 5000 garandeert niet alleen een vlot, intuïtief gebruik maar is ook volledig compatibel met alle analoge en digitale tv-uitgangen.

De Flex 5000 is een slanke, aantrekkelijke zender/ontvanger en een stijlvolle, subtiele aanvulling op elk audio / televisie systeem.

  • Spraak-Functie t.b.v. de verstaanbaarheid reduceert tv-achtergrondgeluid terwijl de spraak wordt verbeterd
  • Versterkt tv-geluid in stereo direct van de geluidsbron
  • Elegant horizontael dockingstation dat verreweg onder ieder tv-scherm past
  • Opladen direct op het dockingstation
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »