Barnes & Mullins BMUK8T Tenor ukelele Bocote

€199,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

De ukeleles van Barnes & Mullins worden gemaakt met de mooiste exotische tonewoods. Dit maakt niet alleen een spectaculair voorkomen maar zorgt dat ze ook zo mooi klinken als dat ze eruit zien. Deze ukeleles klinken krachtig en helder met een zeer goede sustain dankzij de hardheid van de gebruikte houtsoorten.

Bocote

Bocote wordt een exotische houtsoort geacht en heeft zowel het klankkarakter als het uiterlijk om deze naam te verdienen. Het is een houtsoort met een hoge dichtheid en stabiliteit, goede sustain en zeer goede resonantie. Dit alles zorgt voor een warme en krachtig klankkarakter. Het is een prachtige houtsoort voor het maken van de klankkast voor instrumenten en dat niet alléén om het uiterlijk.

Armsteun

De ingebouwde armsteun zorgt ervoor dat deze ukeleles zeer comfortabel spelen. Door het afschuinen van de rand bij de speelpositie ligt je arm comfortabeler over de rand van de ukelele. Niet alleen het speelcomfort verbeterd hierdoor, dit komt ook de klank van de ukelele ten goeden. Dankzij de afgeschuinde rand maakt je arm minder contact met het bovenblad van de ukelele, wat op zijn beurt het bovenblad vrijer laat resoneren.

Maat: Tenor
Bovenblad: Bocote
Achterkant: Bocote
Zijkanten: Bocote
Hals: Okoume
Fretbord: Composiet hout
Brug: Composiet hout
Frets: 18
Stemmechanieken: Gesloten oliebad, Zwart
Ingebouwde electronica: Nee
Kleur: Naturel
Finish: Hoog glans
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »