J.N. Guitars ASY-ACE Akoestisch/elektrisch gitaar

€299,00
Beschikbaarheid:  Op aanvraag
Levertijd: 3-4 Weken

De Asyla serie van J.N. Guitars bied elke muzikant de mogelijkheid om een goede kwaliteit instrument te bespelen voor een aantrekkelijke prijs. De looks van deze gitaren is bewust clean en puur, met een "natuurlijke" feel als je er op speelt. Dit is mede mogelijk gemaakt door de mooie "open-pore" afwerking, hierdoor zit er niets tussen jezelf en de massief Sparren top van de gitaar. Het geluid is zo aangenaam en puur als de gitaar er uit ziet. Ideaal om muziek te delen met vrienden of helemaal voor jezelf.

Massief Sparren bovenblad

Spar is een van de meest traditionele houtsoorten die gebruikt worden om bovenbladen voor gitaren van te maken. Dit is dankzij zijn stijfheid en ideale kracht-tot-gewicht verhouding. Dankzij deze karakteristieken geeft spar een zeer dynamische gevoeligheid en een rijke klank met veel harmonische boventonen. Dit zorgt ervoor dat het zeer goed overweg kan met zowel krachtig strummen als delicaat fingerpicken.

Mahonie zij- en achterkant

Mahonie is al sinds jaar en dag een zeer geliefde houtsoort voor zij- en achterkanten van akoestische gitaren. Met zijn warme ronde basklank geeft het een basis voor elke muziekstijl om de luisteraar te bereiken. De midrange is zeer sterk en klinkt vol, terwijl het hoog juist delicaat en zeer aangenaam klinkt.

Open pore finish

Een open pore afwerking van de klankkast van een gitaar zorgt ervoor dat deze vrijer kan bewegen (trillen). Hierdoor krijgt de gitaar een meer resonante en responsieve klank. Tevens zorgt dit ervoor dat het gewicht van de gitaar binnen de perken blijft wat het speelplezier weer ten goede komt.

Body type: Auditorium
Linkshandig/Rechtshandig: Rechtshandig
Bovenblad: Sparren
Achterkant: Mahonie
Zijkanten: Mahonie
Neck: Mahonie
Neck profiel: C
Fretbord: Blackwood
Fretbord radius: 14"
Breedte topkam: 43 mm
Frets: 20
Brug: Blackwood
Ingebouwde electronica: Nee
Stemmechanieken: Gesloten oliebad, Chroom
Mensuur: 650 mm
Kleur: Naturel
Finish: Open pore satin
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »