J.N. Guitars BES-ACE BK Akoestisch/Elektrisch gitaar zwart

€379,00
Beschikbaarheid:  Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 Weken

De Auditorium is kleiner in maat dan zijn alom bekende neef de Dreadnought. Dit model bied een zeer goed speelcomfort zonder in te perken in projectie of mogelijkheiden. De kleinere vorm is veelal populair bij folk gitaristen omdat het perfect is om op te finger-picken, een goed gearticuleerde klank die alle nuances van je spel laat horen.

Massief sparren top

Spar is een van de meest traditionele houtsoorten die gebruikt worden om bovenbladen voor gitaren van te maken. Dit is dankzij zijn stijfheid en ideale kracht-tot-gewicht verhouding. Dankzij deze karakteristieken geeft spar een zeer dynamische gevoeligheid en een rijke klank met veel harmonische boventonen. Dit zorgt ervoor dat het zeer goed overweg kan met zowel krachtig strummen als delicaat fingerpicken.

Mahonie zij- en achterkant

Mahonie is al sinds jaar en dag een zeer geliefde houtsoort voor zij- en achterkanten van akoestische gitaren. Met zijn warme ronde basklank geeft het een basis voor elke muziekstijl om de luisteraar te bereiken. De midrange is zeer sterk en klinkt vol, terwijl het hoog juist delicaat en zeer aangenaam klinkt.

Body type: Auditorium
Linkshandig/Rechtshandig: Rechtshandig
Bovenblad: Sparren
Achterkant: Mahonie
Zijkanten: Mahonie
Neck: Mahonie
Neck profiel: C
Fretbord: Blackwood
Fretbord radius: 14"
Breedte topkam: 43 mm
Frets: 20
Brug: Blackwood
Ingebouwde electronica: CL-4 pre-amp
Stemmechanieken: Gesloten oliebad, Chroom
Mensuur: 650 mm
Kleur: Zwart
Finish: Hoog glans
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »