sE electronics V3 Dynamische microfoon

€79,00
Beschikbaarheid:  Op aanvraag
Levertijd: 3-4 Weken

De V3 is een robuust dynamisch werkpaard dat geschikt is voor elke stem of elk instrument.

Briljant, betrouwbaar geluid gecombineerd met uitstekende bouwkwaliteit

De nieuwe V3 is een dynamische vocale handmicrofoon met cardioïde polair patroon. Het soepele en natuurlijke geluid maakt een breed scala aan toepassingen mogelijk. Dankzij het cardioïde polaire patroon wordt signaalbloeding van andere bronnen op het podium geminimaliseerd. De afgeschuinde rand rond het rooster voorkomt dat je microfoon rondrolt als je hem op je versterker of op de podiumvloer neerzet. De geïntegreerde shockmount van de V3 vermindert ongewenste handling noise efficiënt.

Volledig metalen behuizing en afgeschuind verenstalen rooster

Het Tourklare ontwerp van de V3 is volledig van metaal - geen plastic onderdelen hier. De hoogwaardige, zeer duurzame zinklegering van het chassis is ontworpen om jarenlang bestand te zijn tegen de belasting op het podium, en het verenstalen gaasrooster is deuk- en corrosievrij voor perfecte betrouwbaarheid.

De afgeschuinde rand rond het rooster voorkomt dat je microfoon rondrolt als je hem op je versterker of op de podiumvloer neerzet.

Cardioïde capsuleontwerp

De dynamische transducer helpt je stem te isoleren van andere instrumenten op het podium en zorgt voor een hoge gain-before-feedback.

Interne windscreen

Vermindert op efficiënte wijze ongewenst windgeruis en plosieve pops. Mocht je de stijlvolle rode kleur niet mooi vinden of ze zijn niet geschikt voor uitzendtoepassingen, dan is er een extra zwart windscherm in de doos meegeleverd.

Vergulde XLR-connector

De vergulde XLR-connector van de V3 zorgt bovendien jarenlang voor een verliesvrije en betrouwbare signaalverbinding.

Geïntegreerde shockmount

De schokdemper van de V3 vermindert ongewenste handling-geluiden zoals voetstappen, gerommel of andere mechanische trillingen efficiënt.

De V3 is een echte werkpaardmicrofoon voor elk doel, net zo thuis op schreeuwende gitaren als delicate zang.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »