sE electronics V7 Dynamische microfoon

€109,00
Beschikbaarheid:  Op aanvraag
Levertijd: 3-4 Weken

De V7 is gebouwd om te presteren - en gebouwd om lang mee te gaan.

Betrouwbaar, robuust en Tour klaar ontmoet weelderig, levendig en muzikaal.

De nieuwe V7 is een dynamische handmicrofoon voor zang met een supercardioïde polair patroon. Het levert een helder, open geluid dat je stem en instrumenten perfect vastlegt op de meest natuurlijke manier die je ooit op het podium hebt gehoord. Het geavanceerde capsule-ontwerp helpt je stem te isoleren van andere instrumenten, waardoor enorme hoeveelheden gain vóór feedback worden gegarandeerd.

De gloednieuwe, gepatenteerde shockmount van de V7 ontkoppelt de capsule op efficiënte wijze van mechanische trillingen, wat zorgt voor het laagste handlinggeluid in zijn klasse.

Innovatieve, gespecialiseerde aluminium spreekspoel

De DMC7 dynamische capsule in de V7 is op maat ontwikkeld voor een helder, open geluid dat je stem en instrumenten perfect vastlegt op de meest natuurlijke manier die je ooit op het podium hebt gehoord - en het geavanceerde supercardioïde capsuleontwerp helpt je stem te isoleren van andere instrumenten, die zorgen voor enorme hoeveelheden winst vóór feedback.

Beproefde Neodymium-magneten, strakke productietoleranties en hoogwaardige afwerking zorgen voor een uitstekende gevoeligheid, superieure geluidskwaliteit en uitstekende consistentie.

Gepatenteerde geïntegreerde shockmount

De gloednieuwe, gepatenteerde shockmount van de V7 ontkoppelt de capsule op efficiënte wijze van mechanische trillingen en zorgt voor een uitzonderlijk laag bedieningsgeluid in vergelijking met andere microfoons in zijn klasse. Dit betekent dat je je vrij kunt bewegen op het podium zonder angst voor gerommel, pops of iets anders dan je stem die doorkomt.

Volledig metalen behuizing en afgeschuind verenstalen rooster

Het tourklare ontwerp van de V7 is volledig van metaal - geen plastic onderdelen hier. De hoogwaardige, zeer duurzame zinklegering van het chassis is ontworpen om jarenlang bestand te zijn tegen de belasting op het podium, en het verenstalen gaasrooster is deuk- en corrosievrij voor perfecte betrouwbaarheid.

De afgeschuinde rand rond het rooster voorkomt dat je microfoon rondrolt als je hem op je versterker of op de podiumvloer neerzet.

Interne windscreen

Vermindert op efficiënte wijze ongewenst windgeruis en plosieve pops. Mocht je de stijlvolle rode kleur niet mooi vinden of ze zijn niet geschikt voor uitzendtoepassingen, dan is er een extra zwart windscherm in de doos meegeleverd.

Vergulde XLR-connector

De vergulde XLR-connector van de V7 zorgt bovendien jarenlang voor een verliesvrije en betrouwbare signaalverbinding.

Al met al maakt de V7 het gemakkelijker dan ooit voor uw technicus om een verbazingwekkend vol, rijk geluid te krijgen met minimale verwerking, zodat u altijd op uw best klinkt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »