Ibanez AW70ECE-NT Akoestisch/elektrisch gitaar

€359,00
Beschikbaarheid:  Op aanvraag
Levertijd: 3-4 Weken

De Artwood serie van Ibanez is erop gericht om een moderne traditionele gitaar te bouwen. De gitaren zijn gebouwd met de nieuwste technieken maar tegelijkertijd met dezelfde filosofieën die gitaarbouwers als sinds jaar en dag toepassen. Dit maakt dat gitaren uit de Artwood serie zowel een zeer goede speelbaarheid als prachtige klank hebben.

Massief Sparren bovenblad

Spar is een van de meest traditionele houtsoorten die gebruikt worden om bovenbladen voor gitaren van te maken. Dit is dankzij zijn stijfheid en ideale kracht-tot-gewicht verhouding. Dankzij deze karakteristieken geeft spar een zeer dynamische gevoeligheid en een rijke klank met veel harmonische boventonen. Dit zorgt ervoor dat het zeer goed overweg kan met zowel krachtig strummen als delicaat fingerpicken.

Mahonie zij- en achterkant

Mahonie is al sinds jaar en dag een zeer geliefde houtsoort voor zij- en achterkanten van akoestische gitaren. Met zijn warme ronde basklank geeft het een basis voor elke muziekstijl om de luisteraar te bereiken. De midrange is zeer sterk en klinkt vol, terwijl het hoog juist delicaat en zeer aangenaam klinkt.

Body type: Dreadnought
Linkshandig/Rechtshandig: Rechtshandig
Bovenblad: Sparren
Achterkant: Mahonie
Zijkanten: Mahonie
Neck: Mahonie
Neck profiel: C
Fretbord: Ovangkol
Fretbord radius: 15.75"
Breedte topkam: 43 mm
Frets: 20
Brug: Ovangkol
Ingebouwde electronica: Ibanez AEQ-TP2 preamp w/Onboard tuner
Stemmechanieken: Gesloten oliebad, Chroom
Mensuur: 650 mm
Kleur: Naturel
Finish: Hoogglans
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »